IPOC for Paido

El projecte IPOC agafa forma física amb la Unitat del TROS de Paido Salut Infantil.

Paido Salut Infantil, equip de referència en pediatria, fa més de 30 anys que es dedica al tractament integral de la salut infantil i juvenil. El seu equip multidisciplinari d’experts, procedents de la pediatria general i la resta d’especialitats pediàtriques, acompanya i atén els infants des del seu naixement fins a la majoria d’edat en totes les àrees de la seva salut.

Sempre a l’avantguarda de les últimes tècniques i avenços en pediatria, no va dubtar a l’hora d’incorporar i completar el projecte de l’IPOC amb el seu ampli equip d’experts.

La Unitat del TROS va néixer amb l’objectiu d’omplir un buit assistencial dins la salut dels infants, proporcionant-los un diagnòstic i tractament integral i sòlid, tot combinant la modernització dels nous coneixements científics amb l’experiència i trajectòria de l’equip.

Paido Salut Infantil gestiona en exclusiva el Servei de Pediatria Ambulatòria de l’Hospital Universitari Dexeus. En les seves instal·lacions disposa d’un equipament tècnic avançat, que permet establir diagnòstics rigorosos i aplicar els tractaments necessaris.