INSTRUCCIONS D'HIGIENE APARELLS

Per garantir l’absència d’inflamació, infecció i dolor en el tractament és indispensable realitzar TOTS 5 passos mínim 1 vegada al dia

1. Irrigació inicial per fer saltar restesEs pot realitzar amb irrigador bucal o amb xeringa amb agulla de punta roma (són agulles que no tenen punta i no punxen).

Irrigar tant l’aparell de dalt com de baix posicionar l’agulla entre l’aparell i la geniva.


Podeu trobar-les a amazon: https://www.amazon.es/aguja-punta-roma-jeringa/s?k=aguja+punta+roma+jeringa

2. Raspallat amb pasta de dentsEls aparells i Totes les dents per la banda dels llavis, la banda interior i les superfícies masticatòries durant 2 minuts com feu habitualment, amb raspall elèctric o manual segons les vostres preferències.

3. Raspallets interdentalsSeran útils a mida que les activacions avancin i hi hagi més espai al voltant del cargol. No el forceu per entrar, només poseu-lo a les zones on hi cap perfectament. Mida recomanada 1,5mm de diàmetre.

4Fil dental de punta duraPas importantíssim i imprescindible

Els fils són Superfloss o Accessfloss (qualsevol de les 2 marques és apta).

El fil té 1 punta que permet introduir el fil a tots els racons que ens interessi (el sistema funciona com si fos una agulla de cosir i el fil de cosir). No dubteu en ajudar-vos d’unes pinces de depilar per atrapar el fil.

1. Part dura

2. Fil tou

5. Irrigació final per fer saltar restes – Irrigar tant l’aparell de dalt com de baix posicionar l’agulla entre l’aparell i la geniva enfocant a la zona on hi ha les restes mobilitzades pel fil dental.