INSTRUCCIONS D'HIGIENE APARELLS

LA INFLAMACIÓ PER RESTES DE MENJAR ÉS L’ÚNICA CAUSA DE DOLOR POSSIBLE D’AQUEST TRACTAMENT.
PER AQUEST MOTIU LA HIGIENE EXHAUSTIVA AMB 
TOTS 5 PASSOS MÍNIM 1 VEGADA AL DIA ÉS IMPRESCINDIBLE:

1. Irrigació inicial per fer saltar restesEs pot realitzar amb irrigador bucal o amb xeringa amb agulla de punta roma (són agulles que no tenen punta i no punxen).

Irrigar tant l’aparell de dalt com de baix posicionar l’agulla entre l’aparell i la geniva.


Podeu trobar-les a amazon: https://www.amazon.es/aguja-punta-roma-jeringa/s?k=aguja+punta+roma+jeringa

2. Raspallat amb pasta de dentsEls aparells i Totes les dents per la banda dels llavis, la banda interior i les superfícies masticatòries durant 2 minuts com feu habitualment, amb raspall elèctric o manual segons les vostres preferències.

3. Raspallets interdentalsSeran útils a mida que les activacions avancin i hi hagi més espai al voltant del cargol. No el forceu per entrar, només poseu-lo a les zones on hi cap perfectament. Mida recomanada 1,5mm de diàmetre.

4Fil dental de punta duraPas importantíssim i imprescindible

Els fils són Superfloss o Accessfloss (qualsevol de les 2 marques és apta).

El fil té 1 punta que permet introduir el fil a tots els racons que ens interessi (el sistema funciona com si fos una agulla de cosir i el fil de cosir). No dubteu en ajudar-vos d’unes pinces de depilar per atrapar el fil.

1. Part dura

2. Fil tou

5. Irrigació final per fer saltar restes – Irrigar tant l’aparell de dalt com de baix posicionar l’agulla entre l’aparell i la geniva enfocant a la zona on hi ha les restes mobilitzades pel fil dental.

LA INFLAMACIÓ PER RESTES DE MENJAR ÉS L’ÚNICA CAUSA DE DOLOR POSSIBLE D’AQUEST TRACTAMENT. PER AQUEST MOTIU LA HIGIENE EXHAUSTIVA ÉS IMPRESCINDIBLE:
Instruccions d’higiene