Recurso 9@0.75x copia

Ja s’ha enviat a la teva adreça de correu electrònic la guia orientativa:

7 SIGNES QUE EL TEU FILL NO RESPIRA BÉ

Dra. Patrícia Cubells Ricart

Si no trobes l’email a la safata d’entrada, verifica la carpeta de correu no desitjat.

Esperem que aquesta guia hagi servit per orientar-te i per donar-te els recursos necessaris per detectar, de la manera més simple possible, si el teu fill està respirant bé o si necessita tractament per a corregir la seva respiració i el seu desenvolupament.

Si creus haver identificat en el teu fill algun dels signes de mala respiració i t’agradaria consultar amb un especialista, pots reservar una trucada d’orientació al tractament amb mi sense cap mena de compromís. Durant aquesta trucada coneixeré el vostre cas i us aconsellaré, de manera personalitzada i segons les característiques del teu fill, per on heu de començar per a solucionar els seus problemes respiratoris i quins són els passos a seguir.

El Mètode Clínic Cubric és el primer mètode en corregir la respiració i el desenvolupament dels més petits.

Trucada Orientativa TROS gratuïta amb la Dra. Patrícia Cubells Ricart

T’aconsellaré, de manera personalitzada, de quins són els passos a seguir per a solucionar els problemes respiratoris del teu fill/a.

Qui hi ha al darrere d’aquesta guia:

Sóc la Dra. Patrícia Cubells Ricart, fundadora de l’IPOC – Institut Pediàtric Orofacial Cubric i coordinadora del primer equip pluridisciplinari especialitzat, la Unitat del TROS de Paido Salut Infantil – Departament de Pediatria Ambulatòria de l’Hospital Universitari Dexeus de Barcelona. Conscient dels efectes negatius de l’estil de vida actual sobre la respiració i desenvolupament dels nens, així com de la falta d’equips pluridisciplinaris especialitzats en Medicina Orofacial Pediàtrica i Trastorns Respiratoris Obstructius del Son, he estat pionera en la creació i coordinació del primer equip amb aquestes característiques, tot integrant l’Institut Pediàtric Orofacial Cubric a l’equip de Paido Salut Infantil.